Access Bars

„A BAR-jaid futtatása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!”

Gary M. Douglas

Gary M. Douglas az Access Consciousness vagyis a bevezetés a tudatosságba módszer megalapítója. Munkásságát e téren több, mint 30 éve kezdte Amerikában. Tíz évvel később csatlakozott hozzá Dain Heer kiropraktőr. Közös munkájuk eredményeként olyan eszközöket alakítottak ki az élet minden területére, melyek a hétköznapokban is gyorsan használhatóak, s általuk új alapokra helyezheted életedet.
Az egyik fő eszköz, az Access Bars kezelés, vagyis a barok futtatása. 32 bar pont vagyis energia sáv található az emberi fejen, melyek különböző életterületekhez kapcsolódnak (pl. kommunikáció, egészség, szex, pénz, kreativitás), s ezek gyengéd érintésével indul be a futtatás. Ezáltal oldódni kezdenek azok a blokkok, negatív hitrendszerek, berögzült nézőpontok, melyek életedre rossz hatással vannak. A kezelés fekve egy masszázságyon történik, és körülbelül 60 percig tart. A kezelés során egy másik fontos eszközt is használunk, a kérdések feltevését, melyekről a módszer megalkotói úgy vélekednek, hogy ezek által vagyunk képesek elengedni berögzült nézőpontjainkat, s a kérdések feltevésével válunk elfogadóvá és befogadóbbá mindenre, ami az adott pillanatban igaz számunkra.
Vagyis az Access Bars lényege, hogy a problémából lehetőséget csinál számunkra, és általa képessé válunk elengedni dolgokat, melyek megakadályoztak az új/más befogadásában.

Az Access Bars kezelés többek között alkalmas:

  • a stressz, félelem és szorongás csökkentésére
  • mély relaxációra
  • alvásjavításra
  • az elme letisztítására
  • mentális, érzelmi, fizikai vagy energetikai gátak feloldására
  • lehetőségeid tágítására, illetve képessé tesz téged arra, hogy új lehetőségeket, nézőpontokat fogadj be, melyek által életed pozitív irányba változhat
  • gyermekeknél/felnőtteknél tanulási nehézségek leküzdésére
  • gyermekeknél/felnőtteknél hiperaktivitás enyhítésére
  • emberi kapcsolatok (párkapcsolat, szülő-gyermek kapcsolat, családon belüli kapcsolat vagy munkahelyi kapcsolat, stb.) minőségének javítására
  • önbizalom, magabiztosság fokozására

Az Access Bars kezelés gyermekeknél is alkalmazható nehézségeik enyhítésére, és kismamák is bármilyen kockázat nélkül igénybe vehetik, akár segítségképpen a szülésre való felkészülésben vagy bármely egyéb élethelyzeti problémájuk megoldási lehetőségeként.