Rólam

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Szépné Nagy Beatrix vagyok, párkapcsolati tanácsadó és online mentálhigiénés tanácsadó szakember.

Úgy gondolom, nem véletlen, hogy e sorokat olvasod, bár sejtem, hogy jelenleg talán a félelem még jobban munkálkodik benned, mint a tenni akarás. De!

HIDD EL, SEGÍTSÉGET KÉRNI NEM SZÉGYEN, SOKKAL INKÁBB EGY IZGALMAS ÚT KEZDETE ÖNMAGUNK FELÉ!

Az én önmagam felé vezető utam sok éve kezdődött, és azóta is tart. Közel 20 éve szereztem kommunikáció szakos (és művelődésszervező) diplomámat. 15 évet töltöttem a beszerzés és logisztika területén, a versenyszférában, ahol a kommunikáció kemény, néha kegyetlen, nem emberbarát, és sokszor nem a mindkét fél számára megfelelő végkifejlet a cél. Rájöttem, nem ez az én utam. Korábbi munkáim közös pozitívuma, hogy mindig emberekkel foglalkoztam, de egy idő után sokkal inkább motivált az, hogy segíteni tudjak nekik, és ez versenyhelyzetben, az üzleti életben sokszor lehetetlen.

A gyermekem születése és a vele otthon töltött évek adtak lehetőséget arra, hogy új irányba fordítsam az életem. Az első időkben „csak” könyvek, tanulmányok, videók, előadások útján szereztem ismereteimet, majd 2019-ben párkapcsolati tanácsadó képzést végeztem. A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet bejegyzett párkapcsolati tanácsadójaként segítek azoknak, akik hozzám fordulnak párkapcsolati nehézségeikkel, történeteikkel, megoldandó problémáikkal.

2022. júniusában a Károli Gáspár Református Egyetem Online Mentálhigiénés Tanácsadó képzésén szereztem diplomát, így a klienseimet már nem csak párkapcsolati fókuszú problémamegoldásban, hanem bármely más élethelyzetbeli nehézségben, elakadásban segítem írás alapú online mentálhigiénés segítő kapcsolat keretében és vagyok velük ameddig csak szükséges.

Továbbra is folyamatosan képzem magam, hiszen így tudok minél szélesebb körben, egyre gazdagabb eszköztárral segíteni.

Hiszem, hogy nagyon sok párkapcsolat megmenthető, és minden elakadás oldható és megoldható az életben. Bár tudom, hogy az út a megoldáshoz és feloldáshoz olykor hosszú, sokszor fájdalmas és rögös, de ha van segítő támasz, az esély a sikerre annál nagyobb. Elkötelezett vagyok abban, hogy értő és megértő jelenléttel, odafordulással, elfogadó és ítéletmentes kommunikációval legyek jelen, hiszen ezek alappillérek a segítő kapcsolatban. Amennyiben ezek a kliens(ek) tenni akarásával szorosan összefonódnak, a közös munka pozitív eredménye nem marad el.

Szépné Nagy Beatrix
Párkapcsolati problémák?Lásd őket pozitív megvilágításban!

Add meg e-mail címed és töltsd le az ingyenes e-bookot!