Rólam

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Szépné Nagy Beatrix vagyok, párkapcsolati tanácsadó. Úgy gondolom, nem véletlen, hogy e sorokat olvasod, bár sejtem, hogy jelenleg talán a félelem még jobban munkálkodik benned, mint a tenni akarás, hiszen, ha az ember párkapcsolati tanácsadóhoz fordul…mondhatják ezt a körülötted élők, és gondolhatod ezt most még te magad is. De!

HIDD EL, SEGÍTSÉGET KÉRNI NEM SZÉGYEN, SOKKAL INKÁBB EGY IZGALMAS ÚT KEZDETE ÖNMAGUNK FELÉ!

Az én önmagam felé vezető utam sok éve kezdődött, és azóta is tart. Közel 20 éve szereztem kommunikáció szakos (és művelődésszervező) diplomámat. 15 évet töltöttem a beszerzés és logisztika területén, a versenyszférában, ahol a kommunikáció kemény, néha kegyetlen, nem emberbarát, és sokszor nem a mindkét fél számára megfelelő végkifejlet a cél. Rájöttem, nem ez az én utam. Korábbi munkáim közös pozitívuma, hogy mindig emberekkel foglalkoztam, de egy idő után sokkal inkább motivált az, hogy segíteni tudjak nekik, és ez versenyhelyzetben, az üzleti életben sokszor lehetetlen.

A gyermekem születése és a vele otthon töltött évek adtak lehetőséget arra, hogy új irányba fordítsam az életem. Az első időkben „csak” könyvek, tanulmányok, videók, előadások útján szereztem ismereteimet, majd 2019-ben párkapcsolati tanácsadó képzést végeztem. A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet bejegyzett párkapcsolati tanácsadójaként segítek azoknak, akik hozzám fordulnak párkapcsolati nehézségeikkel, történeteikkel, megoldandó problémáikkal. Szintén 2019-ben ismerkedtem meg az Access Bars technikával, melynek segítségével egyéni kezelés formájában oldhatók az egyén életét befolyásoló negatív blokkok, elakadások.

Hiszem, hogy nagyon sok párkapcsolat megmenthető, és bár tudom, hogy az út hosszú és sokszor fájdalmas és rögös, de ha mindkét fél igyekszik és megoldást szeretne, van esély a sikerre. Én ott leszek mellettetek és segítek!

Szépné Nagy Beatrix