Egyéni konzultáció

Igyekszem segíteni abban az esetben is, ha egyedül keresel meg bármi olyan jellegű problémával, ami érzésed szerint rossz irányba viszi a kapcsolatotokat vagy egyszerűen csak minőségileg befolyásolja azt. Legyen az féltékenység, egy eddig ismeretlen élethelyzet, valamely családtaggal, baráttal fennálló konfliktus, ami kihat a pároddal való kapcsolatotokra, stb. Előfordulhat, hogy már a kapcsolat lezárásán gondolkodsz valamilyen oknál fogva, de a végső döntés előtt szívesen átbeszélnéd a helyzetet egy „külső szemlélővel”.

Egyéni (személyes vagy online) beszélgetéseink során az első alkalommal feltárjuk a problémát, majd a további beszélgetések alkalmával a fennálló helyzetre igyekszünk megtalálni a számodra / számotokra legmegfelelőbb, leginkább elfogadható megoldást.

Előfordul, hogy a felvázolt problémára egyéni szinten kell keresni a megoldást. Ebben, a beszélgetések mellett, segítségünkre lehet akár az Access Bars kezelés is, melyet igény esetén szívesen alkalmazok. Legtöbbször azonban az egyébként páros tanácsadáson is alkalmazott technikák otthoni alkalmazása hozhat változást a kapcsolatotokba vagy lendítheti azt előre olyannyira, hogy akár már ketten térjetek vissza hozzám tanácsadásra. 🙂